Over

Fresco Records is opgericht in 2003 door Ko Smidt. Hij studeerde van 1992 tot 1997 Schoolmuziek aan het Conservatorium te Zwolle. Tijdens zijn studie raakte hij ge├»nteresseerd in de combinatie muziek en computers en maakte hij regelmatig geluidsopnamen van allerlei concerten.

Sinds 1995 is hij als muziekdocent werkzaam op het Johannes Fontanus College te Barneveld. Naast de muzieklessen in de onderbouw en bovenbouw werkte hij lange tijd mee aan het jaarlijkse muziektheater, waarvoor hij onder andere muziek componeerde en de geluidstechniek voor zijn rekening nam. Van 2012 tot medio 2016 was hij ook ICT-co├Ârdinator op deze scholengemeenschap. Vandaag de dag is hij op deze school op het Technasium actief als docent Onderzoek & Ontwerpen en Technator. Als organist is hij verbonden aan de Nieuwe kerk in Ede.

Sinds medio 2013 is Ko Apple Professional Learning Specialist en traint hij docenten in het gebruik van Apple-producten om het onderwijs te ondersteunen en effectief te transformeren. Deze activiteiten worden gevoerd onder de bedrijfsnaam 21 Next.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux