Suitcase – Sabine Versteeg

Sabine Versteeg

Sabine Versteeg

Sabine is singer-songwriter en heeft acht songs geschreven en opgenomen. Als muziekdocent van Sabine Versteeg op het Johannes Fontanus College in Barneveld heb ik haar begeleid in het maken van de opnamen. De meeste opnamen heeft ze zelf gemaakt met een iPhone, de MiC-microfoon van Apogee en Garageband. Daarna heb ik de mix en mastering van de opnames gedaan in Logic Pro en het geheel klaargemaakt voor replicatie op cd. De foto’s zijn gemaakt door Linda van den Burg. Samen met Sabine hebben we de wallet en cd-opdruk vormgegeven. Drie van de acht liedjes zijn in 2012 al opgenomen door Tudor Rutjes (Tudor Studio). EDC GhmB heeft er 500 cd’s in wallets van gemaakt. De cd’s zijn te bestellen bij Sabine Versteeg via info.sabineversteeg@gmail.com