JFC Muziektheater ‘Bounties en papegaaien’

Van deze voorstelling zijn beeld- en geluidopnamen gemaakt. De video-opnamen en meersporenopnamen zijn in de studio nabewerkt (audio/video/dtp) en op DVD (BRA21) en CD (BRA20) uitgebracht. Het muziektheater is een productie van het Johannes Fontanus College, Barneveld.
In een orkaan dreigt een schip voor de kust van een subtropisch eiland op de rotsen te lopen. De passagiers gaan overboord in een poging het vege lijf te redden. Maar wie zijn het? Gaan ze ergens naar toe of komen ze ergens vandaan? Waarom zaten ze op dat schip? Hoe loopt het met hen af? Loopt het wel af? En waar gaat het eigenlijk over? Gaat het wel over? Soms roept een antwoord meer vragen op dan het beantwoordt.

tekst : Reinald Teune
muziek : Frits Gombert, Ko Smidt

Bounties en papegaaien werd opgevoerd op 5, 6 en 7 april 2006.